Jägersro 22 November

Alla intervjuer görs i samarbete med spelarservice.se

Vi har hela sju hästar i kväll!

- 2 Vantar Pil (Lopp 1) är fortfarande lite opolerad, men han har tränat fint. Han vann ett provlopp för 14 dagar sedan där han avslutade nedåt 16 sista varvet. Han han kvalade och skulle starta, men blev sedan sjuk. Han var nog lite tuffare jobbad då än nu, men han är ändå vettigt förberedd. Andraspåret oroar lite, han springer med huvudet högt så det är inte optimalt. Johnny får ta det lugnt.

- 4 Breezy Artist (V64-1) har tränat väldigt fint och har en lämplig uppgift här. Det är inte världens tuffaste lopp i den här klassen och jag är lite inne på att köra henne med någon stängd variant av huvudlag. Vi får prova och ladda och köra i ledningen. Hon har gått ganska bra på slutet och nu kan det var lite läge att prova och försöka vinna ett lopp med henne. Det känns som de flesta i loppet letar efter formen. Förutom huvudlaget blir det inga ändringar.

- 12 Scorpion’s Dream (V64-2) är i fin form för dagen och jobbar bra och allting, men han har gjort sina bästa lopp när han är med där framme hela tiden. Från ett bättre läge hade jag haft stora förhoppningar, men nu är han mera utelämnad. Han kan ändå vara med där framme med lite flyt på vägen. Inga ändringar.

- 3 Abaz America (V64-5) har gått bra två gånger hos oss. Han var bara en halv längd från att vinna i Göteborg och nu senast satt han fast. Jag skulle hellre se min andra häst i ledningen för den har gått 10,5 på distansen och den här bara 12,5, men jag säger inget åt kuskarna. Abaz America är också lite uppanmäld. Vi har inte funderat färdigt kring huvudlaget på honom, men barfota runt om och bike blir det.

4 Vivo Per Lei i samma lopp var ofräsch senast och är vidgjord efteråt och känns jättefin igen. Vi laddar från början och får han övertag så får Christoffer ge sig för jag vill ju inte se att det blir något tok mellan dem. Jag ser som sagt gärna att Vivo kommer till ledningen för han är väldigt effektiv i den positionen och brukar vinna dessa loppen därifrån. Det blir antingen barfota runt om eller med bakskor, men han har gått bra oavsett.

- 7 Cantab’s Alfa (V64-6) provade vi bakom bilen senast och hon blev lite uppstressad av det och sedan fick hon alldeles för bråttom och hoppade bort sig i loppet. Det får bli en lugnare värmning nu. Hon är lite känslig, speciellt i första sväng, men laddar man inte så kommer man helt på vingel. Hon har gått bra och var nära att vinan för någon start sedan. Hon har fin form och duger bra i klassen. Får hon ett bra lopp så är hon säkert med och krigar. Inga ändringar.

- 3 Elit Blou (Lopp 11) är inte så pjåkig, men där är mycket nerver i honom och han springer och spänner sig. Han är gynnad av att det är autostart idag, men han får köras snällt och det viktigaste är att han uppför sig och utvecklas. Inga ändringar, säger Lars I.