Bjerke 19 November

Alla intervjuer görs i samarbete med spelarservice.se

Lars I Nilsson har fått stryka en, men en trio återstår.

- 2 Herakleitos F. (V75-2) känns fin.Han gick bra senast i enkel omgivning och borde gå framåt med det loppet i kroppen. Det blir barfota runt om igen, det finns fötter för det. Taktiken får Johnny bestämma, men han gör bra lopp i ledningen eller i den främre träffen i alla fall. Inga ändringar, det blir jänkarvagn och halvstängt eller norskt. Jag tror på chans för det är en bra häst. Han springer bara lite med handbromsen i ännu, men jag tycker att han blivit bättre och bättre.

- 11 Mad Lee (V75-4) får svårt på 1640 meter från spår 11. Vi får åka med och se. Blir det överpace så kanske han kan få lite slantar. Från ett bra läge hade man haft förhoppningar, men han är klart bättre när han går i ledningen för han springer och hänger lite töm när han måste ut i spåren. Han kommer gå med skor troligtvis.

- 2 Mr Hot Shot (V75-7) får väl försöka hitta ryggen på Stan Libuda. Hästen har vunnit många lopp från ledningen, men han går minst lika bra bakifrån. Han känns jättefin och han brukar gå bra när han är med i den främre träffen. Barfota bak och lite lättare framskor som två senaste, säger Lars.