Jägersro 16 November

Alla intervjuer görs i samarbete med spelarservice.se

Vi har en trio i kväll.

- 8 Countdown Joke (Lopp 3) felade bort en seger senast. Han blev lite rullig sista biten sedan han blivit ensam efter att den utvändige hoppade i sista sväng. Allt verkar bra med honom och jag tror han gör ett bra lopp. Han har spår 8 nu och vi ska värma honom bakom bilen. Känslan är att han kan vara med där framme om han håller sig på benen, men han behöver tur. Han har gått väldigt fint bakifrån och går nog bättre på rulle än så länge. Inga ändringar.

- 1 Flex Lane (V86-5) blev blev påkörd senast och så har det blivit två av de senaste fyra gångerna in i första sväng. Det har hackat och han har inte fått ordentliga lopp. Han kändes fin senast, känns fin i träning och har ett bra läge, men jag är nöjd med om trea-fyra och får ett lopp i kroppen. Det är ju en bra häst, men vi måste få lite kontinuitet i tävling för han är lite seg och behöver loppen. Inga ändringar.

- 3 Lemon Lee (Lopp 10) var ju duktig senast, men har varit struken för förkylning efter det. Hon känns okej i träning. Det är några bra hästar på tillägg, men hon är en av dem som kan vara med och kriga om segern i alla fall. Vi har väl ingen jättechans i kväll, men chanserna finns ju. Lemon Lee går barfota runt om, men jag vet inte hur vi gör med vagnen i voltstart. Hon gick med jänkarvagn senast, säger Lars I.