Jägersro 8 november

Alla intervjuer görs i samarbete med spelarservice.se

Vi har en trio idag också.

- 7 Springfield (V64-4) gör det bra varje gång, men hamnade ett hack för långt bak senast. Han slank loss på open stretch och gick bra till slut, men kunde inte bli bättre än vad han blev. Han möter bra hästar igen, men jag hoppas att han kan vara bland de tre om han får en fin löpning. Inga ändringar.

- 9 Abaz America (V64-5) var positiv i debuten för mig i torsdags. Han har ett bra läge och får åka med från niondespåret och sedan får vi se om han avslutar lika fint. Insatsen senast gav i alla fall positiva vibbar. Han startar tätt, eftersom han har dåligt med poäng men det är jag inte orolig för. Det är ju en gammal häst, som startat mycket. Det blir inga ändringar utan förhoppningsvis barfota runt om igen. Han hade halvstängt senast och det blir det igen. Vi ändrar på det den dagen han har ett bättre läge. 

- 7 Go For It (Lopp 10) har det småstrulat för mer eller mindre hela året och nu har han varit ifrån igen, Han känns fin, men har inte fått någon genomkörare på banan och fick dessutom spår långt ut så jag måste ligga lågt. Där finns viss kapacitet i honom, men jag vill först och främst se att han fungerar. Det blir aluminiumskor runt om, säger Lars.