Halmstad 7 november

Lars I Nilsson har en trio i kväll.

- 6 Herakleitos F. (V64-2) har varit sjuk efter senaste starten. Han har jobbat på de senaste veckorna och känns fin, men vi har inte vässat honom så han kan behöva loppet. Han kommer bli bättre efter denna starten, men det är möjligt att det räcker ändå för det är en bra häst för kalssen. Där är några hyggliga emot, men vi tänkte prova barfota runt om för första gången för att se hur det fungerar. Jag tror det kommer att funka fint. Han har gått i jänkarvagn, men jag vet inte hur det blir nu.

- 4 Cantab’s Alfa (V64-3) har gjort det bra på slutet. Hon höll på att vinna näst senast och gick bra efter fin resa senast också. Vi ska värma henne bakom bilen för att se hur hon öppnar. Jag är lite sugen på spets i kväll. Det ser lite konstigt ut med så många andraplatser, men hon har varit en läpp ifrån några gånger. Håller hon sig bara på benen och får ledningen så tror jag att hon vinner, men måste man köra på safety så är det mera chansartat. Skor runt om och helstängt huvudlag igen.

- 2 Breezy Artist (V64-5) möter rätt så bra hästar, men på läget ska hon kunna vara en platsluring. Kan hon hitta ryggen på Dens Bea så finns det platschans. Hon satt lite halvfast senast och är bättre än raden. Hon kommer vinna något lopp här i vinter och det blir inga ändringar, säger Lars.