Eskilstuna 6 november

Och två hästar på söndagen…

- 4 Lady Cash (V75-3) gjorde det fullt anständigt i Breeders Crown-semifinalen senast. Hon fick dra tåget sista 600 m. i tredjespår och jag tyckte att hon fullföljde helt okej. Banan var bedrövlig så det var egentligen svårt att dra några växlar även den insatsen. Vi hade lättat henne, vi gick från PG till aluminium fram, och det fungerade fint. Det känns som hon går ner i klass nu och jag hoppas att hon kan vara med där framme. Jag är lite dåligt påläst, men hon var ju femma med mersmak i Derbystoet ganska nyligen och är hon i den formen så borde hon räcka långt i ett sådant här lopp. Inga ändringar.

- 8 Pajas Face (V75-6) gick väl anständigt i semifinalen. Det hade ju blivit ett annat lopp om inte Björn slunkit loss för då hade vi fått ledningen och varit bland de två första och därmed fått ett helt annat spår här. Nu har vi ett besvärligt läge, men jag tror att det blir körning från början och i och med att han är nedstruken ett spår så hoppas jag komma hyggligt på det. Det blir väl ändå svårt härifrån även om han inte är sämre än de andra hästarna. Han slog både In Vain Sund och Target Kronos i Derbykvalet trots dödens. Han går med skor och jänkarvagn igen, men kanske blir det ett norskt eller halvstängt huvudlag den här gången, säger Lars.