Solvalla 23 oktober

Vi har en på V75 samt en utanför.

- 5 Pajas Face (V75-2) tror jag har en jättechans om han kommer till ledningen och jag tror han har bra chans att komma dit också. Han har bra form och har känts jättefin efter loppet senast. Han hann inte växla tempo sista biten då, men han gick bra och tog mycket på Habitat sista biten och hade bara 84 i puls efteråt. Han behövde det loppet, eftersom han inte startat sedan Derbyt. Det blir framskor på som han haft i stort sett alltid förutom i derbyloppen. Han möter tre-fyra hästar som är jämgoda, men från ledningen är han hästen att slå och jag tror på en bra insats. Om han inte får spets så har han inte bättre chans än de andra bra hästarna dock. Det blir jänkarvagn och mest troligt öppet huvudlag. Eventuellt norskt, men jag tror vi sparar det och han gör ju ändå vad han kan.

- 6 Lady Cash (Lopp 12) var lite sämre senast. Johnny tyckte inte att hon fungerade på den lösa banan med PG-skor så vi ändrar till aluminium nu. Fungerar det så borde det vara en liten polett och jag tror det funkar för jag körde henne i fredags och hon kändes väldigt fin och var absolut inte rullig på den balansen. Det är en ganska så rejäl lättning kan man säga. Hon går i jänkarvagn och vi har inte ryckt några grejer ännu för hon är lite överambitiös och gör ändå vad hon kan och lite till. Hon öppnar ganska rejält och jag hoppas att hon sitter med i den främre träffen och då brukar hon gå ganska rejält, men efter senast får man ligga lite lågt på henne, säger Lars.