Jägersro 3 september

Alla intervjuer görs i samarbete med spelarservice.se

8 Arsenal (V4-2) har ju skött sig och gjort det bra två starter på raken. Kapacitet och fart finns och håller han sig på benen så är han med på målfotot igen. Han har blivit stabilare och André känner honom väl nu. Jag hade lättat honom lite till förra starten, men har gått tillbaka till järnskor nu för han känns ändå stabilare med det.

- 2 Flex Lane (V75-3) är inte ett dugg sämre än en sådan som Je t’Aime Express i alla fall. Senast gav Christoffer honom en lite hårdare lusing då tog han i för mycket och hoppade. Han är lite seg och behöver lopp i kroppen. Det blir barfota runt om, helstängt och jänkarvagn igen. Jag hoppas att han springer med och kan få en liten slant. Han får i alla fall ett bra lopp därifrån.

- 5 Vivo Per Lei (V75-7) får ladda det som går och jag hoppas att han kan komma förbi de invändiga. Om han får ledningen så ökar hans chanser betydligt. Vi ska ha bakskor på honom nu. Han har gått barfota runt om, men han slår sig lite på en bakkota så vi får se om han kan gå sig lite friare nu. Det borde egentligen bara göra att han blir ännu snabbare, säger Lars.